PVC vloer

Het marmoleum van nu, maar nóg onderhoudsvriendelijker

PVC vloeren zijn erg in opkomst. Het wordt ook wel het marmoleum van deze tijd genoemd. PVC bezit de slijtvaste eigenschap van marmoleum, met het voordeel dat het nóg onderhoudsvriendelijker is. Een PVC vloer bestaat uit stroken of vierkanten met een dikte van ongeveer 2,5 millimeter. Waarvoor u kiest hangt dus van uw smaak af: een tegel- of houtdesign. Ook hier geldt: hoe dikker de toplaag, hoe slijtvaster de vloer. Daar zitten nogal eens verschillen in qua soorten PVC vloeren. Wij verlijmen een PVC vloer volledig op een harde, gladde ondervloer, waardoor de vloer watervast wordt. De vloer wordt strak tegen de muur aangelegd, waardoor een plint of afwerkstrip meestal overbodig is. Ook bij PVC vloeren heeft u keuze uit vele kleuren en patronen.

Voordelen PVC vloer

De voordelen van een PVC vloer op een rijtje:

N

Geluiddempende werking

N

Voelt warm en comfortabel aan

N

Sterk en duurzaam

N

Goed betaalbaar

N

Geschikt voor vloerverwarming

N

Gemakkelijk in onderhoud

N

Hygiënisch

PVC vloeren

Heeft u interesse in een PVC vloer?

Neem dan contact op met M. v.d. Bos Woningstoffeerder. Wij komen onder meer in regio Voorschoten, Leiden, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Benoordenhout, Scheveningen en Warmond.

Enthousiast geworden over onze diensten?

Neem dan contact op met M. v.d. Bos Woningstoffeerder. Wij zien u graag in regio Voorschoten, Leiden, Den Haag, Wassenaar, Oegstgeest, Benoordenhout, Scheveningen, Warmond of waar u ook wilt!